Bohuslinjen

HYR M/S ERIKSBERG

Utöver ordinarie tur- och evenemangsschema går M/S Eriksberg att boka för privata evenemang. Se exempel på vad vi kan erbjuda och kontakta oss med din förfrågan för ett skräddarsytt förslag.

FÖDELSEDAGSFIRANDE

Fyller du jämnt eller vill ha ett födelsedagsfirande som innefattar hav och M/S Eriksberg? Oavsett om det är skaldjurskryssning med trubadur, karaoke eller sju sorters kakor och skärgårdsvyer som lockar hjälper vi dig att sy ihop ett arrangemang efter dina önskemål.

KICK-OFF FÖR FÖRETAGET

Ta med kollegorna på en oförglömlig båttur i skärgården med skaldjurskryssning, plockmat eller kanske en kväll med musiken i fokus? Vi har trubadurer för alla tillfällen och karaoke som får alla att sjunga med!

BRÖLLOP

Boka M/S Eriksberg för vigsel och/eller bröllopsfest, för ett bröllop på havet. För er som drömmer om ett minnesvärt skärgårdsbröllop där även det stora bröllopsföljet får plats.

SKRÄDDARSYDDA TURER

Vi kan skräddarsy turer efter dina önskemål. Ta med ditt sällskap på middag på en av skärgårdens fina restauranger och gör resan dit till en del av upplevelsen, ombord på M/S Eriksberg. Avnjut en aptitretare med horisonten som bakgrund.

KONTAKTA OSS MED DIN FÖRFRÅGAN